Självporträtt klar

nästan i alla fall. Borde finslipa på den mer, eller måste... Jag ledsnade på håret i slutet, och sen borde jag väl sova nån gång också så jag lade ner pennan.

 

Ganska likt, lite tjockare hår än vad jag har kanske och sen är ju näsor och ögon ett helvete att få till, men jag är helt okej nöjd ändå. Tänk om man vaknade upp med den här frippan varje dag, vore ju rätt schysst.

 


självporträtt 2

jaha nu har jag börjat med håret, så nu är det håret och allmän skuggning och detaljer kvar. Jag tänkte att det här skulle bli ett snabbt projekt, men det verkar vara omöjligt, jag kan inte  låta bli att fixa i evigheter med småsaker. Fast jag ska försöka att inte hålla på med den här mer än nån timme till.

lite ser det ju ut som jag iaf? Måste nog göra något åt ögonen iaf. Men ja, jag är ganska nöjd för det blev bättre än jag trodde, trots alla småfel som man alltid ser i efterhand. Men som med allt, ingeting är helt perfekt och de misstag som gjorts är bara att plussa på i kunskapssamlaren som sitter någonstans mellan öronen och ta användning av det man lärt sig nästa gång man.. gör nåt.


Självportätt

Det var nu dags för ett självportätt. Jag tänkte även att jag skulle testa att måla allt i ett lager typ, med runda penslar med skarpa kanter, och det här blev mycket bättre än jag trodde.

 

Jag har använt en bild som referens.

 

Ansiktet är nog klart förutom några småsaker, så en annan dag blir det att måla hals och hår.


Dans

Tänkte att jag skulle måla om den här digitalt. Nu har jag målat i två timmar, tjejen är väl typ klar, fast jag blir aldrig nöjd. Killen däremot.. fan, jag kan inte måla killar, men nu har jag smygbörjat på honom iaf, får väl se om jag vågar fortsätta att ta fram honom. Om jag inte gör det nu måste jag väl ändå lära mig senare ändå.

 

Sen om jag ska sätta färg på den blire nog mer pyssel med detaljer också...

 

Idag har jag hunnit jobba, laga mat åt morfar och mormor, och lekt med ida och gustav, OCH målat två saker... hur har det gått till? Det måste va nåt skumt i regnet...


En jag

Kände mig inte så kreativ men ändå sugen på att utveckla mina kunskaper i photoshop, så jag laddade ner en bunt penslar och testade lite olika saker. Ganska simpelt, jag ville att den skulle se lite dimmig ut, kanske nästan som ett gammalt foto, fast ja, lite mer såna effekter kanske man skulle kunna lägga på. Nu skulle jag bara göra mig lite snyggare än verkligheten för det är roligt ^^

jaha här var en lite ödligare version...

 

Och här en livligare.

 

Och här är originalet...


Skiss

Målade denna på tåget hem från göteborg här om helgen.

Fruktansvärd kvalité för den är tagen med webcam, vilket är synd för man ser inte detaljerna i ansiktet osv men jag tänkte visa den iaf :)

 


Inget konstnärligt...

... har kommit från mig senaste tiden, har inte riktigt haft tid eller material till det.

tänkte bara dela med mig om en schysst REA som jag hittade på coop forum igår; "PIAs fyndhörna" hette det och allt kostade 5 kr!

allt det här köpte jag för 65 kr! Och vanligtvis kostar de flesta av de här sakerna typ så mycket var för sig. Rätt schysst ju! :)

(några av sakerna vet jag inte riktigt vad de är bra för, men det kan säkert vara bra att ha till något eller hur!)


RSS 2.0