skuggövning

har spenderat kvällen med ett glas vin och mina nya leksaker. Jag älskar att öva på skuggor, det är lättast/roligast på människor, därför börjar jag där. Ska väl ta mig an något objekt förr eller senare, måste bara få in tekniken på den nya plattan. detta tog typ 40 min.

David Bror testar ritplattan

Jaa så hade vi lite familjemiddag och min bror skulle testa min nya ritplatta! Han målade av mig, tydligen är jag ute och fiskar lite... visst blev det likt? :D



Ebba, skissporträtt

Gjorde denna i natt, hade ett foto som referens.

Fotografering på fia

fia sminkades av mig och fotades av ebba
Jag redigerade några bilder lite snabbt bara för skoj men ebba har gjort några fina i sin blog också! :)
----> ebbavilhelmina.blogg.se






sminkningen:

Speedpaint

en sak till jag kladdade ihop nyss

Ny ritplatta!

Jag har fått en i julklapp! Nu har jag testat den en stund och tog sofias bild som test bara för att ha något att måla. Det gick bra men det är många inställningar jag måste fixa för att bli nöjd! så här blv i alla fall bilden:

stars in her eyes

jag tyckte ebba skickade en sådan vacker bild (på min begäran) så jag ville ge den en drömkänsla. Jag ville bara göra bilden lite glittrande och hon skulle få lite häftiga effekter i ögonen, inte speciellt verkligen men slående vackert! :)




före



nr 1



nr 2


sedan en till sak, vi har ett projekt på gång. I morgon ska fia sminkas, vet ej riktigt hur men vi får se, det kommer bli häftigt iaf! :)

Sedan ska jag sminka ebba som en docka någon gång snart. Troligtvis en ordentlig dock-sminkning med upphöjda ögonbryn osv, eller en mer twiggy-liknande stil med förstorade ögon och hennes naturliga bryn. det ser lite läskigt ut men det blir sött och vackert irl!

en snabbskiss på den:

Concept art

snart så ska jag börja kursen! Fyfan va kul det ska bli, all information jag fått om den sedan jag kom in har bara varit över mina förväntningar! Det finns många häftiga kursen på gotlands högskola verkar det som! Mycket inom spel osv som jag tycker är intressant.

Jag testade att måla något helt random ur fantasin, väldigt kladdigt för jag orkade inte göra det så noggrant eftersom jag är dödstrött, men det är i alla fall på god väg att bli något kul! fråga mig inte vad det är, för det får man bestämma själv.



godnatt!

karaktärer

Nu på våren ska jag läsa en kurs om karaktärsutveckling och även olika miljöer. Meningen med kursen är att man ska framställa en karaktär tillräckligt stark för att kunna vara huvudrollen i en film eller ett spel. Ett exempel är Avatar som de flesta känner till vid det här laget. Man måste bestämma en story bakom personen/befolkningen (vad var varför?) och även rita och bestämma dess karaktärsdrag så de blir väldigt starka. Ska bli så kul och intressant! :D
Jag har skissat lite på några nya saker, dessa är jättekul att måla, därför har jag gjort många!
målat med akvarellpennor lite hastigt


den första jag gjorde, i mangapennor.blir så kass kvalité med kameran så jag försökte återuppliva bilden i photoshop, gick sådär men jaja.


en liten krigare. Sara frågade om jag blev inspirerad av avatar, jag tänkte inte på det när jag målade men jag kanske var inspirerad omedvetet, vem vet? Häftig film i alla fall!

RSS 2.0