Snart klar

Kläderna är väldigt provosoriska, gjorde bara de lite hastigt för att hon inte skulle vara naken. Så det är väl ifs ett helt nytt projekt att ta itu med... Känns som den här kommer ta evigheter, men detaljer är det roligaste så det gör inget :)

 

Bara handen, fötterna (syns ej i bild) och lite finslip kvar på kroppen.

Nu måste jag jobba vidare, men här är läget nu:


Fortsättning

Har fortsatt lite på min power woman. Nu blir det inte så mycket comic book stil längre, jag tyckte det var roligare att göra alla detaljerna verkligt osv.

Det som är färdigt är nog handen och ansiktet, nästan, håret började jag på nyss, så lite mer detaljer och förbättrade nyanser på det så blir det bra.

Just nu vetisjutton vad hon skulle ha för kläder på sig...


power woman

här är senaste projektet. Har inte riktigt så mycket tid till att måla nu men jag ska försöka få klar den här snart, och den ska vara lite comic book stil. :)

 

väääldigt mycket i början, har bara hunnit testskuggat ansiktet än så länge... men nu börjar det roligaste, för niu är jag rätt nöjd med alla linjer! :) Fick lite anatomi hjälp av en klasskamrat också, väldigt hjälpsamt.

 


Draken

Den här tog lite under två timmar, orkade inte kämpa med den så mycket trots allt, ville bara ha den klar. Jag är inte så värst imponerad av mig själv, men jaja, får göra en bättre drake en annan gång!

Glad påsk!

Egentligen borde jag fixa till vingarna lite, men jag orkar inte nu!


En drake på g

Nu är det dags att jag målar en drake tycker jag, rätt fina djur ju. Om den här blir bra kanske jag skickar in den till skolan som arbetsprov :)

en skiss, blir nog något sånt här.


RSS 2.0