Åh läppar!

Att ha en fin färg på läpparna kan lyfta ett helt ansikte. Har du mycket färg på sminkningen övrigt, ta en naturligare färg på läpparna, eller har du naturlig sminkning så tar du en med lite roligare färg.

På den här bilden har jag tagit foundation runt hela munnen, sedan lite tjockare concealer krin konturen och lite lätt på läpparna, det får inte bli för tjockt! När man använder concealer på en större yta måste man fixera den så att den inte förblir klibbig, då använder man puder, och ta inte för mycket av det, det behövs bara lite lätt. Detta är även bra för ögonbrynen om du använder en penna eftersom den är lite krämig. Då sitter det som berget!
Hur som helst, här har jag tagit läpp penna runt konturen på läpparna, om du vill ha större läppar, gå ett par millimeter utanför läppkonturen på ovansidan, franför allt på mitter vid amors bågar. På underläppen ska konturen undvikas en bit nedanför mungiporna, men följas längst ner. Självklart är detta olika för olika personer men det är en regel som brukar fungera bra, tänk på att några millimeter kan göra enorm skillnad, så dra inte ut pennan för mycket bara, endast lite ger stor effekt.





Jag har köpt en ny penna från make up store som heter "my precious coral" den är klarorange, nästan lite lysorange i solljuset, det är riktigt häftigt! En ny favorit för mig, jag älskar ju läppstift och jag brukar ha chockrosa men detta är väldigt vackert. Nu syns inte den häftiga färgen så bra på fotot men jag ska lägga upp ett foto i solljuset någon gång i framtiden!




Jag köpte även ett nytt läppstift i en annorlunda färg som heter "truffle", den är en chokladfärg typ, fast ljusare och lite kallare, här blandade jag den med korallfärgen, då blev den lite varmare, en färg som skulle passa till en färgglas sminkning på ögonen.



Jag har ganska mörka läppar naturligt, därför la jag på ett lager concealer på läpparna nu för att verkligen få fram den rätta färgen av läppstiftet "truffle".


Det här gillar jag, Nästa gång jag ska göra fest smink ska jag använda den här färgen och en blåsvart sotning, kommer bli skitsnyggt till fest. Färgen på läppstiftet är som en hudton, ganska mycket mörkare än min bleka hy just nu, därför är den diskret, men den gör inte så att läpparna försvinner som de gör när man har foundation på läpparna, och det kommer garanterat se snyggare ut på foton med den här färgen som är heltäckande än foundation på halva läpparna och en röd fläck i mitten där det gått bort.




Här är sminket jag använt idag.
Foundation från Maybelline, flytande mineral foundation, täcker mycket bra och ser naturligare ut än vanlig foundation. Försvarets hudsalva. Make up store's concealer. H&M's ögonbrynspenna, mörkbrun. Make up store's läpp penna "my precios coral". "lipfix" från make up store. Läppstiftet "truffle" från make up store och även deras Puder.





Jag köpte även lite nya färger som affären KAOS långt bort på drottninggatan sålde ut billigt. Allt detta köpte jag för 190 kr, plus en liten sidenpåse som ungefär lita stor som puderasken och lite till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0